TOEIC – Προετοιμασία TOEIC στα Νότια Προάστια και online real time Πανελλαδικά = Ευρωδιάσταση!

Θέλετε να αποκτήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα το TOEIC για χρήση σε Δημόσιο / ΑΣΕΠ;

Επιλέγοντας Ευρωδιάσταση για την προετοιμασία σας για TOEIC επιλέγετε το Κέντρο Προετοιμασίας Εξετάσεων Αγγλικής Γλώσσας για Ενήλικες με το μεγαλύτερο αριθμό επιτυχόντων. Στα 27 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, πάνω από 19.800 ενήλικες απέκτησαν πιστοποίηση Αγγλικών δουλεύοντας μαζί μας. Είμαστε Κέντρο Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες, αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού), φορέα υπαγόμενο στο Υπουργείο Παιδείας.

Επιλέγοντας Ευρωδιάσταση για την προετοιμασία σας στο TOEIC®, κάνετε μία σίγουρη επιλογή. Στα 27 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, πάνω από 19.800 ενήλικες απέκτησαν πιστοποίηση Αγγλικών δουλεύοντας μαζί μας. Διδάσκουμε μόνο ξένες γλώσσες και μόνο ενήλικες.

Η Ευρωδιάσταση διατηρεί επί σειρά ετών ακαδημαϊκή συνεργασία με το Hellenic American Union, επίσημο εξεταστικό φορέα TOEIC® στην Ελλάδα.

Επιλέγοντας Ευρωδιάσταση, θα κάνετε στοχευμένη προετοιμασία (selective skills development) για την επιτυχή αντιμετώπιση των papers τα οποία συνθέτουν την εξέταση.

Οι καθηγητές Αγγλικών στην Ευρωδιάσταση διαθέτουν όλοι 10-20 χρόνια πείρα αποκλειστικά σε ενήλικες, με έμφαση στην ταχύρρυθμη προετοιμασία πτυχίων.

Σε αντίθεση με τα προγράμματα Γενικών Αγγλικών τα οποία παρέχονται με τη μορφή ομαδικών μαθημάτων (ομοιογενή τμήματα ενηλίκων), η προετοιμασία για το TOEIC στην Ευρωδιάσταση διεξάγεται μέσω ατομικών μαθημάτων προκειμένου να είναι στοχευμένη και αποτελεσματική. 

Οι παράγοντες που καθιστούν αντιπαραγωγική την ομαδοποίηση των σπουδαστών TOEIC είναι:
– Το διαφορετικό επίπεδο Γενικών Αγγλικών των υποψήφιων (για παράδειγμα, ένας σπουδαστής μπορεί να είναι σε επίπεδο intermediate και ένας άλλος σε επίπεδο advanced).
– Το διαφορετικό score που χρειάζεται κάθε υποψήφιος (για παράδειγμα, υπάρχει πολύ σημαντική διαφορά στο βαθμό δυσκολίας μεταξύ ενός TOEIC score 505 και ενός TOEIC score 785).
– Η διαφορετική ημερομηνία κατά την οποία επιθυμεί να εξεταστεί κάθε υποψήφιος (προφανώς, ένας υποψήφιος που επιθυμεί να λάβει μέρος στις εξετάσεις TOEIC σε 1 μήνα δε μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα προετοιμασίας TOEIC μαζί με έναν υποψήφιο που επιθυμεί να εξεταστεί στο IELTS σε 4 μήνες).

Βρισκόμαστε 1′ από το σταθμό metro του Ελληνικού, Βουλιαγμένης 58Β, 1ος όροφος. Τηλ. 210 9620043 και 210 9620093.

Εξυπηρετούμε τα Νότια Προάστια της Αθήνας και τις γύρω περιοχές (Άγιο Δημήτριο, Άλιμο, Αργυρούπολη, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βύρωνα, Γλυφάδα, Δάφνη, Ελληνικό, Ηλιούπολη, Καρέα, Νέα Σμύρνη, Υμηττό κλπ) καθώς και οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας εξυπηρετείται με metro (Αμπελόκηπους, Γκύζη, Ιλίσια, Ελληνορώσων, Χολαργό κλπ).

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε ή να μας τηλεφωνήσετε για να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα TOEIC.

Αν θέλετε να σας καλέσουμε εμείς για να σας ενημερώσουμε, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε μία Φόρμα Επικοινωνίας.

Η πρόσβαση στην Ευρωδιάσταση Ελληνικού είναι εύκολη όχι μόνο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και με ιδιωτικά μέσα, από Βουλιαγμένης και από την περιφερειακή οδό Υμηττού/ Αλίμου-Κατεχάκη.

Βουλιαγμένης 58Β, 1ος όροφος, Ελληνικό

1' από το σταθμό metro Ελληνικό.

Τηλ. 210.96.200.43, 210.96.200.93

Χάρτης Ευρωδιάσταση Ελληνικό

Μετρό για Ευρωδιάσταση Ελληνικού

Σταθμός metro Ελληνικό.

Λεωφορεία που εξυπηρετούν την Ευρωδιάσταση Ελληνικό - Νότια προάστια

122 ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΣΑΡΩΝΙΔΑ
124 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ - ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ
154 ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ (ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΟΥΛΑΣ)
171 ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ
205 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΣΟΥΡΜΕΝΑ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
790 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ)
Α3 ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ (Μέσω ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ)
Χ97 ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS)

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τα ταχύρρυθμα προγράμματα προετοιμασίας για TOEIC που προσφέρει η Ευρωδιάσταση online – σε πραγματικό χρόνο – απολαμβάνοντας τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα που προσφέρει η συμμετοχή σε μία πραγματική τάξη.

Scroll to Top

Νο1 επιλογή των ενηλίκων για πιστοποίηση Ιταλικών και Ισπανικών.
-50% στα δίδακτρα, δώρο όλα τα βιβλία και υποτροφία 2ης ξένης γλώσσας για εγγραφές έως 30 Απριλίου!

Μοριοδοτούμενη πιστοποίηση Ισπανικών και Ιταλικών για ΑΣΕΠ άμεσα και πολύ οικονομικά στην Ευρωδιάσταση.
Νέα ταχύρρυθμα τμήματα Ισπανικών και Ιταλικών όλο το χρόνο.

Διαθέτουμε το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών για ενήλικες, προϊόν 27ετους εμπειρίας και εξέλιξης. 

Online, τάξη ή blended learning. Real time ή ασύγχρονη εκπαίδευση (ή συνδυασμός).

Παρέχονται βιβλία σε φυσική μορφή, όχι απλές σημειώσεις.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ.

Επικοινωνία: 210 33.01.300 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43