Κάντε την καλύτερη επένδυση! Επενδύστε στον εαυτό σας!

H επένδυση στη γνώση και την ατομική βελτίωση αποτελεί αναμφίβολα μία σοβαρή λύση για οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει ένα μέρος των χρημάτων του έξυπνα και συνετά.

Τώρα η επένδυση σας έχει και Επιβράβευση!

Η Ευρωδιάσταση συμμετέχει στο μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus της Alpha Bank και σας δίνει τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε τους Βonus Πόντους σας και να επωφεληθείτε από ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση στα ήδη χαμηλά δίδακτρα.

Δείτε όλες τις Alpha Bonus προσφορές μας.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ;

  • Γιατί δε μπορεί να «κουρευτεί» ή να φορολογηθεί.
  • Γιατί τη διαχειρίζεσαι αποκλειστικά εσύ, για δικό σου όφελος, αντί να εμπιστευτείς τα χρήματά σου σε κάποιον τρίτο που ενδιαφέρεται πρωτίστως για τη δική του αμοιβή ή προμήθεια.
  • Γιατί δεν απαξιώνεται με την πάροδο του χρόνου, εφόσον κάνεις τη σωστή επιλογή γνωστικού αντικειμένου.
  • Γιατί θα σου αποδώσει ότι και αν κάνεις και σε βάθος χρόνου, ενώ δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από τη μεταβολή των κοινωνικοοικονομικών συνθηκών, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που επηρεάζονται άλλες μορφές επένδυσης.

ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ;

Για να αποτελούν καλή και σίγουρη επένδυση οι γνώσεις που θα αποκτήσεις, πρέπει να πληρούν δύο προϋποθέσεις:

  • Να είναι «αδιαμφισβήτητης χρησιμότητας», ανεξαρτήτως επαγγέλματος και ιδιότητας. Για παράδειγμα, μπορεί να επιλέξει κάποιος να σπουδάσει ιστορία της τέχνης, αλλά να μην εργαστεί ποτέ στο αντικείμενο αυτό. Άρα, η γνώση αυτή για το συγκεκριμένο άτομο είναι επί της ουσίας άχρηστη.
  • Να μην υπάρχει κίνδυνος η γνώση αυτή να είναι παρωχημένη στο μέλλον. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εκμάθηση συγκεκριμένου λογισμικού (software) ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε λίγα χρόνια το λογισμικό αυτό μπορεί να είναι ξεπερασμένο.

Με βάση αυτές τις δύο πολύ λογικές προϋποθέσεις, η καλύτερη επένδυση στη γνώση είναι η εκμάθηση ξένων γλωσσών

  • Γιατί μπορεί να μη δουλέψεις επάνω σ’ αυτό που σπούδασες, αλλά σχεδόν όποια δουλειά και να κάνεις θα χρειαστείς ξένες γλώσσες.
  • Γιατί η ξένη γλώσσα που θα μάθεις θα ισχύει και σε 20 χρόνια, ενώ αν επενδύσεις να μάθεις (για παράδειγμα) ένα λογισμικό μπορεί σε ένα χρόνο να είναι ξεπερασμένο.

Είναι σαφές εξάλλου ότι σε συνθήκες παγκοσμιοποίησης η γνώση ξένων γλωσσών είναι πολύ πιο σημαντική από ότι στο πρόσφατο παρελθόν, καθώς όλες σχεδόν οι μεγάλες επιχειρήσεις είναι πλέον διεθνείς / υπερεθνικές και όλα σχεδόν τα κράτη είναι πλέον πολύ-πολιτισμικά. 

Ειδικά για κάποιον που ζει στην Ελλάδα, είναι σαφές ότι η γνώση ξένων γλωσσών μπορεί να αποτελέσει το σημαντικότερο κομμάτι του «διαβατηρίου» του για εργασία στο εξωτερικό, όπου οι ευκαιρίες εργασίας είναι σαφώς περισσότερες και καλύτερες.

ΓΙΑΤΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ;

  • Γιατί διδάσκουμε αποκλειστικά ενήλικες.
  • Γιατί είμαστε επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξης και σεβόμαστε απεριόριστα το χρόνο και τα χρήματα που θα διαθέσετε για να μάθετε μία ξένη γλώσσα μαζί μας.
  • Γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και ότι οι ευκαιρίες δεν περιμένουν. Γι’ αυτό μαζί μας θα μάθετε την ξένη γλώσσα που επιλέξατε σε χρόνο ρεκόρ.
  • Γιατί χάρη στο μεγάλο αριθμό σπουδαστών που μας εμπιστεύονται μπορούμε να σας προσφέρουμε πραγματικά χαμηλό κόστος μαθημάτων χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα.
  • Γιατί το επίπεδο του εκπαιδευτικού μας έργου αποδεικνύεται από τη μαζική επιτυχία των σπουδαστών μας στις εξετάσεις πιστοποίησης στις οποίες λαμβάνουν μέρος. Είμαστε τόσο σίγουροι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συνεπών σπουδαστών μας θα επιτύχει στις εξετάσεις που σας προσφέρουμε Γραπτή Εγγύηση Σπουδών: σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις συνεπούς σπουδαστή μας (κάποιου δηλαδή που παρακολούθησε ανελλιπώς τα μαθήματα και διεκπεραίωσε το σύνολο των εργασιών που του ανατέθηκαν), τον προετοιμάζουμε ξανά δωρεάν για την επόμενη εξεταστική περίοδο.
  • Γιατί σας παρέχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα προγράμματά μας online, σε πραγματικό χρόνο, εφόσον δε μπορείτε ή δεν επιθυμείτε να έχετε φυσική παρουσία στα μαθήματα. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζετε όλα τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής σε μία πραγματική τάξη, σε πραγματικό χρόνο. 

Εάν και εσείς θέλετε να κάνετε μία έξυπνη και συνετή επένδυση, επενδύοντας στον εαυτό σας και στη χρήσιμη γνώση, καλέστε μας ή επισκεφθείτε ένα από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση προκειμένου να επιλέξουμε μαζί το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς.

Τα 27 χρόνια εμπειρίας μας αποκλειστικά με ενήλικες και οι 52.000 επιτυχημένοι σπουδαστές μας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση και για τη δική σας επένδυση!

Scroll to Top

Νο1 επιλογή των ενηλίκων για πιστοποίηση Ιταλικών και Ισπανικών.
-50% στα δίδακτρα, δώρο όλα τα βιβλία και υποτροφία 2ης ξένης γλώσσας για εγγραφές έως 30 Απριλίου!

Μοριοδοτούμενη πιστοποίηση Ισπανικών και Ιταλικών για ΑΣΕΠ άμεσα και πολύ οικονομικά στην Ευρωδιάσταση.
Νέα ταχύρρυθμα τμήματα Ισπανικών και Ιταλικών όλο το χρόνο.

Διαθέτουμε το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών για ενήλικες, προϊόν 27ετους εμπειρίας και εξέλιξης. 

Online, τάξη ή blended learning. Real time ή ασύγχρονη εκπαίδευση (ή συνδυασμός).

Παρέχονται βιβλία σε φυσική μορφή, όχι απλές σημειώσεις.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ.

Επικοινωνία: 210 33.01.300 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43